Pauze of beëindiging van je lidmaatschap

Je hebt de mogelijkheid om jou abonnement bij CrossFit Geel tijdelijk te pauzeren of te beëindigen. Vul hieronder het formulier in en kies de gewenste methode (pauzering of beëindiging).

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om de aanvraag te bevestigen. Check nog zeker even de voorwaarden!

Velden met * zijn verplicht.


PauzeringBeëindiging

Akkoord


12345

12345

12345

12345


Akkoord

Voorwaarden

Pauzeringen

1. Zoals beschreven in onze overeenkomst, heb je de optie om je abonnement te pauzeren bij blessure/ziekte, zwangerschap, of reizen. Bij elke pauzering zal € 15,00 (inclusief administratiekosten) worden aangerekend.

2. Pauzering van je abonnement dient minstens 2 werkdagen van tevoren worden aangevraagd. Pauzeringen worden gelimiteerd tot een minimum van 1 maand, en een maximum van 3 maanden. 

 

Beëindiging lidmaatschap

1. Indien het lid zijn lidmaatschap niet 1 maand voor de einddatum schriftelijk opzegt, wordt het lidmaatschap na de contractduur automatisch verlengd voor onbepaalde duur en zal een opzegtermijn van één maand gelden.

2. Bij het vroegtijdig beëindigen van het lidmaatschap is CrossFit Geel bevoegd om administratiekosten in rekening te brengen. Deze zijn afhankelijk van wanneer het lidmaatschap vroegtijdig wordt beëindigd. 

3. Alle andere wijzen van beëindigen, zoals het eenzijdig stopzetten van de maandelijkse betalingen via de bank, worden beschouwd als onrechtmatige verbreking van de overeenkomst. In deze gevallen blijven alle volledige lidmaatschapsbijdragen verschuldigd.